Categorieƫn
Bedrijfsdienst

Wat te doen als u een eenmanszaak heeft

Jurist Helmond

 

 

 

 

Veel kleine non-profitorganisaties besluiten hun legale baan voort te zetten, of zelfs een eigen bedrijf te beginnen, en houden zich dus praktisch aan de wet. Maar als een beoefenaar van een eenmanszaak kunt u in de problemen komen met situaties die ethisch en illegaal blijken te zijn. Hoewel het verstandig kan zijn vooruit te plannen om deze problemen aan te pakken, moet u weten dat het worstelen om door het oprichtingsproces te komen, of het voorbereiden van uw eigen oprichtingspapieren veel tijd en geld kan kosten.

Zeker, het moeilijkste is wat te doen, want in de meeste gevallen zult u alles doen wat u kunt en de wet naleven. Toch zal uw bedrijf nooit zo levensvatbaar zijn als u zou willen. U zult uw strot verliezen en mager worden. Niettemin kunt u, door te begrijpen wat u moet doen en wat u niet kunt doen, dit soort problemen vermijden mochten ze zich voordoen.

Om te beginnen, nooit beginnen zaken zonder oprichting papierwerk, zelfs als een overheidsinstelling is het verstrekken van u met een gratis half-off optie of andere gratis spullen. U kunt de LLC of Corporation zien als de meest voordelige vorm van bescherming, maar de waarheid is dat de wet anders is. Zelfs als u besluit dat u een korte pauze van een jaar wilt nemen totdat u het proces hebt voltooid, kunt u een aanzienlijke boete krijgen. Bovendien, als u wat geld wilt besparen en voor een korte tijd een volledig gratis half-af optie wilt, kan dit ongeschikt zijn voor de duur.

Als u advies nodig heeft over de taxatie van uw non-profit eigendom (zoals een gebouw, vergaderzaal, gebouw of land), moet u misschien $50 betalen aan de taxateur, en uw taxatie zal ongeveer $500 bedragen. Een goede taxatie zal verkrijgbaar zijn bij uw lokale SBA.

Uiteindelijk zal de incorporatie van uw non-profit uw belastingfactuur verlagen aangezien de SBA aandacht zal besteden aan dergelijke zaken, uw wettelijk schild zal overnemen en uw non-profit in alle duidelijkheid zal beschermen. Door een “sole practitioner” te worden bespaart u misschien geld en heeft u belastingvoordelen, maar geloof me, een “sole practitioner” zijn is helemaal niet ideaal. De immense hoeveelheid papierwerk die vereist is, formulieren en vergoedingen die regelmatig moeten worden ingevuld, zijn niet erg aantrekkelijk voor de beginnende ondernemer.

Als je niet kunt winnen, moet je het jezelf leren! Maar je moet in het begin gewoon stoppen met werken als eenmanszaak. Vorm een Limited Liability Company of charter een afzonderlijke vennootschap in een lokaal rechtsgebied dat u niet in overtreding van de eisen van de staat, locatie, of regio. Verkrijg een domeinnaam (de “naam” van uw organisatie). Als een goedkope en permanente locatie en een goedkope telefoon nog niet verkregen zijn, kunt u een technisch vriendelijk telefoon adres gebruiken.

De beste manier om dit te bereiken is via wat juridische hotemetoten in de buurt van uw locatie en jurist. U kunt een zogenaamde niet-residentiƫle trust verkrijgen. Dit is een juridische entiteit die niet hoeft te worden opgenomen in de boekhouding van uw andere non-profitorganisaties.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.