Categorieën
Bedrijfsdienst

Hoeveel inkomstenbelasting bent u verschuldigd in het Verenigd Koninkrijk

Belastingadviseur

 

 

 

 

 

Voordat u kunt beginnen met de taak om ervoor te zorgen dat al uw belastingaangiften correct zijn, moet u precies weten hoeveel inkomstenbelasting u in het Verenigd Koninkrijk verschuldigd bent. Dit klinkt voor de hand liggend, maar het is in feite een wettelijke verplichting om de Revenue op de hoogte te stellen voordat zij contact met u opnemen; u mag immers niet de mogelijkheid openlaten dat u belasting betaalt die u verschuldigd bent. Als u de belastingdienst probeert te bedriegen, kunt u een boete van 100.000 pond krijgen.

Accountants zijn ook gekwalificeerd om advies te geven over boekhouding en zij kunnen u hierover adviseren. Indien u een toetsing van de verschuldigde inkomstenbelasting wilt doorstaan, kan een accountant of een onafhankelijk belastingadviseur u wijzen op eenvoudige manieren om al het nodige papierwerk in orde te brengen en ervoor te zorgen dat u niet meer betaalt dan uw absolute belastingverplichting.

Alle ondernemingen moeten hun boeken schoon en op orde houden. Als de gegevens van een insolvent bedrijf niet worden bijgehouden, kunnen zij door de belastingdienst worden gevonden wanneer deze een aanslag inkomstenbelasting uitvoert. Het spreekt vanzelf dat het maken van fouten in dit belangrijke document u sancties zal opleveren en tegelijkertijd een boete. Fouten worden vaak gemaakt door accountants bij het opstellen van de formulieren voor hun cliënten. Zij kunnen ze verkeerd invullen, wat vervolgens kan leiden tot boetes. Deze boetes zijn een heet hangijzer op feestjes om de eenvoudige reden dat fouten zo kostbaar zijn. Bewaren in onwetendheid over de wet zijn kostbare fouten, dus het is in alle gevallen van essentieel belang om een strak schip te runnen. Een volledige kopie van uw bedrijfsboekhouding is compleet, ongeacht de beschikbare complicaties. Dit kan worden verzorgd door uw accountant of bewaar een verslag van uw rekeningen om aan HMRC te overhandigen.

Belasting is een commerciële verplichting die elk bedrijf, onder welke naam dan ook, moet nakomen om te voorkomen dat het contact moet opnemen met HMRC. Het feit dat deze noodzaak zich voordoet, is niet dat de belastingdienst onschuldig op uw geld uit is, maar het is ook daar dat het concept is afgeleid van fundamentele belastingwetten. Het is voor de verplichtingen van de belastingdienst dat de ondernemingen een beroep doen op de HM Revenue and Customs.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.