Categorieën
Uncategorized

How to Find a Property That Will Be the Right Fit

estate agent showround - makelaar stockfoto's en -beelden

Hoe vind je een woning die bij je past?

Ten eerste moet u een nauwkeurig idee hebben van de waarde van onroerend goed in het gebied. Om de waarde te berekenen kunt u kijken naar recente taxaties, of een taxateur vragen. De meeste huizenprijzen zijn afgeleid van drie belangrijke gegevensbronnen, namelijk de gemiddelde aankoopprijs van een huis, de verkoopprijs van vergelijkbare huizen en de leegstand van een huis binnen een jaar na aankoop. Deze gegevensbronnen worden meestal maandelijks bijgewerkt, maar zorg ervoor dat de prijzen correct worden gecategoriseerd. Bereken op basis van de drie belangrijkste woningmarkttrends de gemiddelde koopprijs van een vergelijkbare woning.

Bereken vervolgens de gemiddelde verkoopprijs van een huis over het afgelopen jaar. Gebruik deze informatie om een ​​deal te sluiten tijdens de verkooponderhandelingen. Controleer ook de huizen die het afgelopen jaar zijn verkocht; ze zijn een goede indicatie van de waarde van vergelijkbare huizen.

Koop ten slotte huizen in de lagere demo's van HUD die overvloedig aanwezig zijn in appartementen. De meeste makelaars laten u verschillende huizen zien, waar ze ook wonen. Dit geeft je een gevoel voor de omgeving en de huizen in de hokjes kunnen grote problemen hebben.

Wat ik deed was, in maart, ik ging naar het veld om de huizen te bekijken, en gelukkig waren er niet veel huizen waar ik niets van af wist. Ik nam de korte rondleiding. Er waren huizen met 2 slaapkamers, een huis met 3 slaapkamers en Stepson bewaakte heggen, een eigendom met 4 slaapkamers en een vrijstaande garage, een aangenaam familiehuis met 2 verdiepingen en een grote en mooie veranda, een zeer groot herenhuis met 80 kamers en 4 devotie tot de wind. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ik was verliefd. Ik MOEST het halen. Nadat ik al mijn eigendommen had verkocht en alles had laten gaan, had ik niets om voor mezelf te laten zien… niets!

Ik realiseerde me dat ik een voldoende hypotheek nodig had en wat hulp. Zoek een makelaar die u kunt vertrouwen en krijg de hypotheek die bij u past. Ik ging terug naar het veld en deze keer had ik een goede deal. Het volgende huis werd verkocht en op mijn lijst stonden nog 3 huizen, maar uiteindelijk had ik maar 3 huizen om uit te kiezen en ik besloot te gaan voor een kleine 2 slaapkamer met zakelijke kantoren in de stad. Dit huis was het dichtst bij het ziekenhuis in de stad en ook een populaire toeristenplaats. Ik had het gevoel dat ik een goede beslissing nam, vooral omdat ik maar een kleine hypotheek kreeg en het voordeel had dat ik overal dichtbij zat. Een goede hypotheek is niet het enige wat een woning u kan bieden. Vaak zijn het de diensten en de locatie die de echte deal maken. Dus ondanks het feit dat we een zeer lage hypotheek hebben, toen ik het belang van de lokale markt voor de verkoop van onroerend goed ontdekte en daarnaar keek, kocht ik uiteindelijk een mooi huis met 2 slaapkamers en bedrijfsborden in de voortuin. De pluspunten waren het feit dat ik bijna overal een hypotheek had en het feit dat ik het huis dat ik zocht aan potentiële kopers kon laten zien. Ik kon een goede hoeveelheid geld besparen op de sluitingskosten, hoewel ik er uiteindelijk maar $ 16k voor betaalde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.