Categorieƫn
Uncategorized

Alle tassen terugsturen

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met canvas tas. mockup van stof tote. doek totebag met handvat. sjabloon van zwart-wit katoenen eco zak. herbruikbare tas om te winkelen. lege spot voor shopper. ecobag voor kruidenierswinkel. vector - tassen

Wij zijn ook heel reëel over de kostenbesparing die wij u bieden met tassen. Het maken van onze verpakkingen kan zichzelf binnen de eerste week terugverdienen. Wij bieden altijd kwaliteitsproducten en ook alternatieven. Tot slot bieden wij een volledig assortiment verpakkingsmaterialen. Onze levering is gratis, dus een business-to-business pakket kost ongeveer € 14,95 (er zijn ook andere soorten pakketten bestaande uit papier, huis- en kantoormappen, documenten en andere soorten) waardoor u € 19,95 winst overhoudt. Omdat wij u iets echt unieks willen bieden, zijn onze verpakkingen (inclusief alles voor functionele, inhoudelijke, technische en duurzaamheidsanalyses) (voor ons) lager geprijsd dan de € 2,00 meerprijs. Bent u geïnteresseerd in een milieuvriendelijke verpakking, aarzel dan niet om contact op te nemen met OurPackaging en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Plastic Verpakkingen

In onze marktniche kunt u een grote verscheidenheid aan kunststof verpakkingen vinden. Het mooie is dat alle materialen (inclusief de folie) van kunststof zijn. Plastic is een van de meest populaire materialen in de markt. De meeste fabrieken gebruiken plastic. Sommige plastic verpakkingen maken zelfs gebruik van koolstofnetten. Sommige fabrieken maken zelfs hun eigen plastic. Wij zijn hier, met de leidende leverancier in de markt, met meer dan 4 jaar in de markt. Dus we zijn in staat om u de beste plastics aan te bieden.

Retourzendingen en terugbetalingen

Als u niet tevreden bent met een product dat wij u aanbieden, kunt u het terugsturen voor een volledige terugbetaling of omruiling binnen 14 dagen na ontvangst als u een geldige kanttekening hebt achtergelaten in de 'Dank u' sectie of wanneer u het item ontvangt. Artikelen zullen binnen 14 dagen volledig worden geïnspecteerd. Wanneer u producten retourneert, gebruik dan niet onze advies e-mail, aangezien wij op deze manier niet kunnen werken. Wij geven u graag advies over het retourneren en beschermen van de verpakking tijdens een retourzending.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.