Categorieën
bouw en wonen

onderhoudsvrije LED-verlichting

Led bouwlamp

De toepassingen ervan zijn breed en gevarieerd:

Home Verlichting

LED industriële verlichting is een van de meest populaire verlichtingssystemen in huis. Alle soorten lampen en armaturen kunnen op het systeem worden gemonteerd, wat verschillende voordelen biedt:

Verlichtingsborden

LED kan ook worden gebruikt in verlichtingsborden. Deze borden bieden vele voordelen ten opzichte van de gewone elektrische verlichtingssystemen:

Verlichtingsborden bieden ook de volgende voordelen:

Vloer- en tafellampen

Terwijl de traditionele lampen dienen voor verlichting, kunnen LED lampen ook worden gebruikt voor een verscheidenheid van andere doeleinden:

LED industriële verlichtingsproducten maken toepassingen op maat mogelijk, aangezien wij verlichtingsoplossingen leveren voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Decoratieve verlichting: Terwijl elke lamp een andere charme en aantrekkingskracht met zich meebrengt, behoudt LED gemeenteverlichting ook de artistieke eigenschap.

Inrichting van het kantoor, de bibliotheek of het huis

Decoratieve verlichting: Voor het decoreren van het huis en kantoren, LED-producten indruk maken op de attractie gasten en zorgen voor comfort. Bovendien geven LED lampen een geraffineerde look aan de kamers.

Luchtbronverlichting: is de gemakkelijkste en goedkoopste manier om kantoren, winkels, restaurants en bedrijfspanden te verlichten zonder de traditionele gloeilampen te hoeven vervangen.

Elke elektrische uitrusting moet zware bescherming bevatten. Onze LED-lampen bieden bescherming van industriële kwaliteit tegen stroompieken, wat veilig is voor bedradingstoepassingen, maar er ook netjes uitziet en onderhoud mogelijk maakt.

Geeft een zuiver, gelijkmatig licht

Sommige producten zijn ontworpen om compatibel te zijn met de meeste bestaande lampen; andere zijn voorzien van een nieuw ontwerp met een betere lichtverdeling (de nieuwe lampen zien er anders uit dan de primaire lampen).

Lichtvervuiling: De verlichtingsarmatuur zal worden gebruikt in de buitenkant, plannen en binnen. Laagspannings-LED’s zijn relatief nieuw vanwege hun hoge kwaliteit en veelzijdigheid. De meeste van de producten zijn ook milieuvriendelijk en werken met een laag elektrisch vermogen-besparende groene verlichting.

Vermogensbelastingen: Sommige producten zijn ontworpen om aan lage vermogensbelastingen te voldoen.

Geen doorlopende kosten, onderhoud en duurzame levensduur van het product

Geen flikkering

De vervangingskosten zijn lager dan die van een gewone energielamp.

De assemblage van stroomintensieve componenten, printplaten en componenten wordt vaak gebruikt, aangezien deLight engineering-technologie wordt gebruikt, zij minder mond-tot-mondreclame vereisen aangezien zij bekend staan om hun uitstekende kwaliteitsproducten.

Verminderd stroomverbruik

Lichtvervuiling, aangezien de LED-verlichting product is groen en effectief in energiebesparing.

Rendabele levensduur van LED producten, aangezien ze tot 60.000 uur probleemloos kunnen werken.

Lager energieverbruik, omdat ze geschikt zijn voor kleine kantoren en lichtere toepassingen.

Geen geur, want het licht is niet giftig.

Extra 2000 bedrijfsuren

Is ontworpen om compatibel te zijn met standaardlampen, wordt ook geleverd met een reeks LED-lampmaten.

Licht vindt een nieuwe aantrekkingskracht, als gevolg van het innovatieve ontwerp.

Laag energieverbruik, minder kosten, geen geur, omdat het licht niet giftig is.

Geen onderhoud en gemakkelijk te reinigen, LED-lampen kunnen worden gemonteerd, zonder trillingen, evenals volledige lengte krachtstroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.