Categorieën
Uncategorized

Maak een luxe cruise

Sponsored image

U overweegt dus een luxe cruise te maken. Het idee is aantrekkelijk. Heeft u het geld om het charter te betalen of de kosten om het te bouwen? Een voordeel van een charter is dat u in wezen alles van tevoren krijgt. Voor elke dag van de cruise zijn maaltijden en activiteiten inbegrepen. Zelfs lucht en transport zijn verkrijgbaar bij het kaartenkantoor. De reis is zowel traditioneel als leuk. Ondanks de opwinding van de fotomomenten van beroemdheden, kunt u nog steeds genieten van de opgefriste sfeer van een Caribische vakantie. Verpak de ervaring met een voortreffelijke maaltijd, de interactie na de cruise en leuke extra's zoals een gratis filmverhuur of een mantrastick bij de teampromotie. Met levende zeeën, geweldige landschappen, plezier en een geweldige bemanning, is het charter misschien wel de juiste manier om een ​​dag door te brengen.

Als je alles wilt, kan dat! U kunt zich misschien een charterreis veroorloven, maar heeft u de tijd om te doen wat u wilt doen? Als u dat wilt of moet en het charterbedrijf zegt ja, zorg er dan voor dat u gewoon uw tijd nodig heeft. U kunt de dag met 1 of 20 personen doorbrengen, een beetje eten en misschien wat entertainment voor uzelf. Een charter vervangt uw vrienden of wensen niet, het brengt u alleen naar een plek naar eigen keuze. (excuseer de woordspeling met die drie woorden.) De charters zijn voor de lol, geen bedrijfsplannen om te gebruiken om een ​​reis te plannen. Hoe vaak horen we niet van zakenmensen die in hun kantoor hebben gezeten en besloten dat ze kinderopvang nodig hadden om een ​​dagje weg te gaan?

Voor sommigen van ons, zowel zakenmensen als mensen die graag een dagje op avontuur gaan, is het tegenwoordig gemakkelijk om een ​​geobsedeerd gesprek op gang te brengen met uw kant van de lijnmanager. Wat zijn uw interesses? Waar wil je je tijd aan besteden? Met wie wil je dat doen? Waar ben je vaak het meest ongelukkig over? Wat ben je het meest geïnteresseerd en energiek? Dat zal je besluitvorming leiden om jezelf een aantal moeilijke, niet-inspirerende vragen te stellen. Wie gaat er verantwoordelijk zijn voor de welkome gasten? Wie gaat de logistiek doen, wie doet nog meer de details en zorgt voor een persoonlijke interactie? Wie gaat het evenement leiden nadat je bent teruggekeerd? Kun je het beste van twee werelden krijgen? Je hoeft je werkdruk niet te verhogen, je hebt gewoon meer focus en minder stress nodig. Begin uw dag met een prioriteitenlijst van wat, waar en hoe, plan vervolgens de dagelijkse activiteiten, inclusief het stellen van doelen en het houden van vergaderingen. Neem risico's wanneer u maar kunt, zodat u geen spijt krijgt. Geef mensen het krediet dat ze verdienen, maar bied ook oprechte lof of erkenning. Maak gebruik van zaken als crisisvergaderingen als alternatief een actieplan of een teamvergadering is. Dit vorig jaar zagen we dit goed samen met de charterservice. We hadden 5 charterklanten om uit te kiezen. Degenen die het meest veelbelovend en interessant klonken, waren degenen die ons zo ver mogelijk van onze site zouden weghalen. We zouden niet concurreren op basis van capaciteit, maar u kunt een idee krijgen van hoe ze ons zullen behandelen. Hier zijn enkele van de gebieden die we hebben geëvalueerd tijdens het evaluatieproces van het charter, op een spreadsheet. Als u naar deze lijst kijkt, weet ik zeker dat u deze kunt toepassen op uw eigen situatie en kunt zoeken naar manieren om te verbeteren. Ze helpen bij ons eigen beoordelingsproces. Ze helpen bij het beoordelen van onze klantenkaarten om te bepalen of we nauwer met hen moeten samenwerken omdat we ons daartoe gedwongen voelen. Soms kan charterevaluatie leuk, heilzaam, stimulerend en oh ja, winstgevend zijn. En dan zijn er natuurlijk ook dagen dat je je afvraagt ​​of we de juiste keuze hebben gemaakt. Als er een betere plaats en tijd was voor een charter dan dit, nietwaar? Een persoonlijke noot, vanuit een persoonlijk zakelijk perspectief heb ik meer geld verdiend door te proberen voortdurend krampen te krijgen dan HotelStephanie. Tot slot, als u overweegt te charteren, misschien wilt u zakelijke klanten behouden omdat ze daar vaak de voorkeur aan geven, zodat ze gemakkelijker te bedienen zijn vanuit een persoon aan wie ze open feedback kunnen geven. Loop uw professionele contacten niet mis. Of je nu een killer broker in je team hebt gehad of een spearheadhunter, je moet in staat zijn om de e-mails van de klant op elk contactpunt te corrigeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.