Categorieën
Algemeen

De bloemenkam

Bloemist Werkendam

 

Bloemisten moeten dus over grote creatieve vaardigheden beschikken.

De volgende takken van kennis zijn nodig om een bloemist te kunnen zijn.

De bloemenkam

De bloemenkam geeft je een knutselbare bloemenkam voor kruiden. Het is een eenvoudige manier om tonnen boeketten met kruiden te maken voor feesten in bepaalde steden. Hieronder staan enkele materialen die je nodig hebt om een bloemenkam te maken.

uit-1 blok garen van zakjeskatoen (gewone katoen)

3 middelgrote stenen boekbladen

haveloze broek – lederen restjes

En natuurlijk Cactusbloem als u liever in het kreupelhout bloeit.

*De kam moet gemaakt zijn van een bloembol.

Lv. 46 Flower Optic

De bloemenoptiek is een eenvoudige diamantvijl met een kommetje eraan. Als je de ring eraf haalt, heb je een bloemenoog. Je kunt het meerdere keren gebruiken om de verschillende kleuren te verkrijgen en je te vergrendelen om kleuren op te nemen die specifiek zijn voor een bepaalde bloem. Verschillende gekleurde harmonieën op je systeem zouden je in staat kunnen stellen levendige, prachtige bloemen op te nemen, gewoon door de optiek te activeren en door de lens te kijken.

In de verkoop met 2% van de Prijs van een Optiek als het is gegenereerd.

The Heat

De oven wordt gebruikt om composteerbare en andere stukken metaal om te smelten tot metalen staven. Samen met het diamanten combo item en de diamanten pikhouweel kun je de metaalsplinters en metaalvezels van de vuil/afval items omsmelten tot steen. Dit is een geweldige methode om metalen blikken te verzamelen, maar creëert ook een hoop stof 2 blokken hoog. Je kunt lapis lazuli ook in mijnen vinden. Het wordt meestal gevonden in verschillende stukken (ringen, grote blokken, en diamanten klompjes). Hoewel je pas metaalstaven kunt maken als je ijzererts hebt. Mijnspinners worden veel gebruikt om de metalen stukken te krijgen die niet met een oven kunnen worden verkregen. Mijnen in de winter is soms noodzakelijk.

De Energy Reflection Device is een blauwdruk die kan worden opgepakt en geplaatst. Het dupliceert een zaklamp, en breidt de stralen uit tot een dichte lichtbundel, waardoor het gemakkelijker wordt om om je heen te zien. Je kunt ook licht werpen terwijl je het apparaat gebruikt. (Niet alleen het normale licht, maar ook de Lumen in gloeilampvorm) Het breidt zich verder uit om een kamer te verlichten, waardoor de kamer een stuk helderder lijkt voor mensen die niet tegen het licht van een zaklamp kunnen.

De mijnwerker primer apparaat

Met het mijnwerker-primertoestel kun je erts en steenkool tot steenkoolgruis samenvoegen, waardoor je smaragderts kunt delven zonder dat je daarvoor wolfraam nodig hebt. Met het mijnwerkerprimertoestel kun je ook naar hogere niveaus springen tijdens het mijnen. Het heeft ook een kans van 30% om vlammen toe te voegen in je embermijn. Het totaal aantal benodigde ertsen is het laatste getal dat je op het apparaat ziet: 31 (15 ruwe steenkool gegevens, 9 erts stof gegevens, en 3 erts gegevens).

 

LEES MEER : 

Droogbloemen kopen 

Toef 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.