Categorie├źn
Bedrijfsdienst

Cursussen Nederlands

Cursus Nederlands Noord-Brabant

 

 

 

 

Beide cursussen zijn erg populair bij Nederlanders die vastlopen in het leren van de conversatie. Dus, laat je niet ontmoedigen als je de taal nog niet vloeiend spreekt – je kunt altijd beginnen met het leren van de taal! We zijn er trots op dat onze cursussen Nederlands tot de beste ter wereld behoren, en we hebben veel studenten die de Nederlandse taal hebben geleerd.

Cursus Leerkwaliteit

Wij bieden niet alleen online cursussen Nederlands aan ; door onze uitstekende cursus Nederlands te gebruiken geloven wij dat onze online cursussen Nederlands de beste in de wereld zijn. Ze zijn formaten als i) We hebben ‘Professor’ (hij wordt ‘Professor Nederlands’ genoemd) die erg aardig, behulpzaam en geduldig is ii) We leren in klaslokalen (waar mensen zingen, boke spelen zingen zingen zingen zingen zingen, waardoor een clubsfeer ontstaat. Ten derde volgen we duizenden gebruikers die de gebruikerservaring en de kwaliteit van onze cursussen beoordelen. We gaan na of je het eens bent met de cursus en gaan uit van enige voorkennis van de taal.

Bovendien hebben we meer cursussen (32 tegelijk) beschikbaar op onze website we zijn blij dat mensen die nog nooit een Nederlandse taal hebben geleerd kunnen een voorproefje van onze mooie Nederlandse taal online te krijgen.

Downloaden van cursussen

Ervaring in persoon is niet de enige vereiste om het Nederlands (NT2) online te studeren. Maar waar kunt u de cursussen downloaden? Misschien wilt u de cursussen downloaden tijdens uw studie thuis. In dat geval kunt u onze bibliotheek (Babel archief) proberen en klikken op de pagina ‘Nederlandse Cursus’ die de hoofdpagina is van Tijdschrift voor Archieven Computer Zonder Systeem. Klik gewoon op de Nederlandse Cursus download knop, u komt dan in de bestandsformaten tabel die de eerste rij is van de tabellen waar u op ‘BVBZ’ klikt. In dit geval zult u zien dat er drie ‘BVBZ’ zijn, wat betekent dat er oorspronkelijk meer dan 700.000 kopie├źn van elke cursus waren, wat erg handig is bij programma’s met enorme archiefgroottes. Als u een cursus hebt gedownload, maar u bent er niet tevreden mee (zoals een vreselijke grammatica), laat het ons dan weten en wij sturen u een gratis download.

Kan ik de Nederlandse taal online leren?

De Nederlandse taalvideo’s op onze website zijn gratis te downloaden. Daarnaast worden een groot aantal andere taalcursussen Nederlands aangeboden, evenals intensieve versies van de cursussen voor moedertaalsprekers. Deze zijn allemaal gemaakt als een andere cursus voor iedereen en u bent vrij om ze in uw eigen tijd te bestuderen. De cursussen worden gegeven door deskundige docenten.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.