Categorieën
Algemeen

baby Rechten

Hapjes baby

ONZE BABY KINDEREN VOEDSEL PRAAT

o Koekjes en jus, kaascrackers, en pindakaas. Chocolade, pudding, en jam, (Geef dit niet aan uw baby onder het uur!) Doongaloo Granen, melk koekjes, muffin en crumpet, cake, (wit en bessen)  Snoep koekjes, in het bijzonder te veel suiker. Fruit, melk en yoghurt bederven alleen de melk dus geef ze aan de baby na een efficiënte voeding van melk. Droge granen alleen graanvlokken toevoegen aan het. Aardappel-notentaart vaak gevuld met boter, kaas en room waarvan slechts enkele lepels volstaan. Sperziebonen vaak besmet met bonenpoeder of bonenvlees. Wit brood draagt vaak bij tot constipatie. Witte rijst bevat meestal de minste vezels. Glutenbrood wordt te veel gegeten zoals rijst. Bezit (commerciële) havermout en aardappelmeel( Kies normaal voor het gebruik van bruin rijstmeel, dat bijdraagt tot de verbetering van de ijzeropname en tevens de bloedsuikerspiegel helpt in diabetische toestand).

o Verse en gedroogde vruchten hebben veel minder suiker en zijn een goede eetlustremmer. Gedroogde vruchten hebben meer vezels. Gedroogde pruimen worden goed verdragen door mensen die huidziekten hebben. Gedroogde rozijnenbladeren zijn nuttig bij het opruimen van hoest en verkoudheid in de winter. Gedroogde aalbessen helpen bij het opwekken van de eetlust. Gedroogde appels hebben een hoog vezelgehalte en een laag zoet gehalte. Gedroogde pruimen zijn een bloedzuiveraar en hebben bewezen vaataandoeningen te genezen. Gedroogde veenbessen hebben bijzondere geneeskrachtige eigenschappen en hebben bewezen schelpen tegen kanker te zijn.

Breng de gezondheid van uw kind met grote zorg in gevaar en vraag de kinderarts van uw kind om een serumtest om zijn of haar gehalte aan ldl en tds te meten, naast een bloedtest om de ijzerstatus te controleren. Controleer het kind op tekenen van spijsverteringsproblemen om uit te sluiten dat supplementen nodig zijn. Behandeling van de oorzaak van het probleem biedt de meeste kans om het kind te genezen zonder hem of haar medicijnen of andere medicatie te geven. De oorzaak van het probleem kan in de voeding liggen, dus een gezond dieet kan het probleem in ieder geval gedeeltelijk verhelpen. De arts van het kind zal u verdere richtlijnen geven die u moet volgen wanneer u de resultaten van het bloedonderzoek hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.